tag:blogger.com,1999:blog-161142127169363838.post1219117269177480277..comments2023-10-18T16:07:12.284+02:00Comments on normal soup: WALNUT AND CHOCOLATE COOKIESSopa Normalhttp://www.blogger.com/profile/02873454561799181990noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-161142127169363838.post-36332706875296890202011-11-18T20:53:19.499+01:002011-11-18T20:53:19.499+01:00Ei, doncs lo del curró no hi havia caigut, bona id...Ei, doncs lo del curró no hi havia caigut, bona idea. Merci! Jo lo q havia pensat era fer igualment lea boletes i axafar-les una mica.<br /><br />I per la massa, hi he afegit una mica més de farina i crec q ha quedat força bé! A veure com queden un cop cuites, ja ho comentaré.<br />:)BiBPastissetshttps://www.blogger.com/profile/06456585206998096648noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-161142127169363838.post-58002131165925510552011-11-18T20:44:20.459+01:002011-11-18T20:44:20.459+01:00Hi Ester! if you want them look like the Starbucks...Hi Ester! if you want them look like the Starbucks cookies you can spread the dough in a smooth surface. With a glass or something round shape cut the dough in cercles. Remember that once baked, the yeast will make the cookies grow a little...<br /><br />You say your dough is wet... it is important to get the exact measurements of the ingredients. It's strange that your dough is wet because there are only two eggs and the rest is solid.Sopa Normalhttps://www.blogger.com/profile/02873454561799181990noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-161142127169363838.post-83248051661881638222011-11-18T20:36:46.104+01:002011-11-18T20:36:46.104+01:00Hola Ester! si vols fer que s'assemblin a les ...Hola Ester! si vols fer que s'assemblin a les de l'Starbucks pots extendre tota la massa amb un curró, que quedi plana i junta. Amb un got boca-terra pots anar tallant rodoles. Recorda que un cop al forn, la llevadura farà que creixin una mica...<br /><br />Sobre el tema de la massa humida... és important ficar les mesures exactes de la recepta. Es estrany que et quedi humit perquè de moll només hi ha els dos ous i la resta és solid. Bé, ja em diràs! ;)Sopa Normalhttps://www.blogger.com/profile/02873454561799181990noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-161142127169363838.post-91056370857509892492011-11-18T20:22:08.975+01:002011-11-18T20:22:08.975+01:00Si la massa em queda com humida i s'enganxa al...Si la massa em queda com humida i s'enganxa als dits, com ho faig per aconseguir la textura igual que la que es veu a la foto?.... Crec q m'he passat amb la mantequilla...<br />Gràcies!BiBPastissetshttps://www.blogger.com/profile/06456585206998096648noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-161142127169363838.post-8437843097902316542011-11-18T11:26:07.123+01:002011-11-18T11:26:07.123+01:00quina bona pinta..... també es podrien fer mes &qu...quina bona pinta..... també es podrien fer mes "xafadetes" i semblarien les "chips ahoy" o les cookies de l'"starbucks", no?BiBPastissetshttps://www.blogger.com/profile/06456585206998096648noreply@blogger.com